SmokingPenguin.dk

Screenshot af smokingpenguin.dk
http://www.smokingpenguin.dk/

Smokingpenguin.dk er min offiielle side om mig. Formålet ligger egentlig ikke helt fast, men oftest er det et potfolie.

Smokingpenguin.dk er min første hjemmeside jeg lagde op på internettet. Jeg vil egentlig ikke gøre for meget ved den, da det er ret nostalgisk. Siden har dog haft nogle redesigns, og jeg har nogle funktionaliteter planlagt for siden. Det er dog endnu ikke blevet aktuelt.

Siden er ofte brugt som et portal for løsninger, samarbejde og meget mere. Ofte har siden hostet løsninger som klienter har kunne se, for at teste løsninger inden lancering. Lidt ligesom et staging miljø.

Siden har været sin egen unikke side inden det blev til et portfolio. Dengang var der nogle spil på siden. Nogle af siderne kan stadig findes under kategorien “Smokingpenguin sider” på http://www.smokingpenguin.dk/sider/ .

Siden har også været grundlaget for adminpenguin. Det er et CMS udviklet af mig, der anvendte designelementer fra smokingpenguin i admin panelet. Systemet er kun for mig selv, klienter og kunder, og kan ikke findes på internettet.

CSS koden på siden har også været anvendt til en vejrplatform. Der er stadig spor af koden brugt dertil i pingvin.css, det primære CSS for smokingpenguin.

Logoet fra smokingpenguin er designet i paint, og senere redigeret i paint.net og adobe photoshop. Logoet har fået et redesign, men jeg valgte ikke at anvende det.

Smoking Penguin
Logoet fra smokingpenguin.dk

Gennemfører man eventyret på smokingpenguin.dk, så kan man se et billede af pingvinen uden sine ikoniske briller. Prøv.