Portfolio 2019

Maxfest 2019 portfolio.

I 2019 prøvede jeg at lave et nyt portfolie. Portfoliet var håndkodet i HTML, CSS og Javascript. Det var del af en semester aflevering på MMD.

Om end jeg er tilfreds med siden, så var den besværlig at vedligeholde, hvilket førte til at jeg ikke fik det gjort. I 2021 besluttede jeg således at anvende mit gamle portfolie igen. Det er endnu uvidst om jeg vil prøve at vedligeholde blog og notte delen igen, da det er tidskrævende, og jeg ikke har samme tid på SDU som jeg havde på UCL.

Jeg har planer om at integere dele af siden ind i designet af dete portfolie. Herunder browser ikon, kompetencer sektionen og typewritter subtitle.

Side preview

Maxfest portfolie 2019-2021

Jeg har skrevet en rapport om siden, herunder design valg, og information om sidens udvikling. Det ser ud til at jeg har forlagt den på en anden harddisk. Jeg opdaterer siden med udsnit af indholdet når jeg har fundet det.

Style tyle

1

Style tiles bliver ikke traditionelt lavet som kode, men som en grafisk fil. Min daværende underviser var ikke imponeret, og jeg fik en del kritik. Jeg gjorde det for at spare tid, og for at have en refference til når jeg endelig ville gå i gang med at udvikle hjemmesiden. Jeg mener selv det har været praktisk at gøre det på den måde, da jeg havde alt det gode fra en style tyle, og kode jeg kunne genbruge i min løsning.