Loginside for Annalect Nordics

Jeg har redesignet loginsiden for Annalect Nordics, samt tilføjet validering af inputs, og forbedret brugeroplevelsen ved at omstrukturere og omnavngivet knapper og links på siden.

Screenshot af Annalect Nordics loginside
Login-siden for Annalect Nordics 2019.

Siden kan registrere manglende inputs for navn og password. Siden viser dette ved at farvelægge login knappen afhængigt af om navn og password er udfyldt. Siden giver også en rød tekst under de respektive inputs hvis en fejl opstår. Siden registerer manglende inputs for både brugernavn og passwords. Ved brugernavnet registrerer den også hvis man prøver at anvende andre typer konti, der anvender andre formateringer, og giver advarsler med gul tekst. Ved password kan man også få fejlmeddelelser hvis man ikke indtaster nok tegn. Siden blokerer login hvis man ikke har udfyldt nok tegn. Skulle der opstå fejl vil siden returnere fejlen til brugeren med en gul blok der ligner en post-it, med fejlmeddelelsen og med en animation. Sektionen kan fjernes når den er indlæst. Udover fejlmeddelelsen, så vil input-felterne også være markeret med en rød baggrund, og de enkelte inputs vil have en rød tekst der fortæller hvad der kunne have påvirket fejlen, samt call to action links.

Siden er responsiv, og vil virke på næsten alle enheder.

Jeg linker ikke til siden. Det er et internet værktøj.

Designet tager udgangspunkt i Annalects designmanual der var gældende i 2018. Annalect Nordics SSO, af Annalect Nordics, fra den 7. september 2019.