Diabetic info central

https://lamp2.sdu.dk/~maxfh20/

Git: https://github.com/MaxFestersen/ds819-project

I løbet af faget Data Driven Apllications på SDU skulle vi løbende udvikle en hjemmeside, som anvendte fagets metoder, samt egne integrationer.

Der skulle udvikles en hjemmeside, med fokus på API og JSON. Målet var at lave en side der får alt sit indhold via API, JSON og CSV. Siden skulle anvende mindst en selvvalgt API. Jeg valgte spoonacular, da jeg syntes den passede godt ind til temaet.

Siden skulle løse, eller være en del af løsningen til et af delmålene til et af FN’s verdensmål. Jeg valgte at fokusere på mål 3.4: Inden 2030 skal tidlig dødelighed, som følge af ikke-smitsomme sygdomme, reduceres med en tredjedel gennem forebyggelse og behandling, og mental sundhed og trivsel skal fremmes. Formålet med diabetic info central er at være et værktøj til at oplysning om diabetes, og give værktøjer der kan hjælpe diabetikere.

Siden Anvender:

Diabetic information central – project fra Data driven applications på SDU

Det var en sjov side at lave. Desværre så er den meget restriktiv. Der kan kun foretages en begrænset antal af søgninger efter opskrifter og videoer. Derfor har siden en tendens til at løbe tør for visninger ved relativt få besøgende. En stor del af indholdet er dog slet ikke begrænset.

Det var ikke et krav at arbejde på en side, og det endte med at være en dårlig beslutning:

  1. Alle besøg drænner af alle mulige visninger.
  2. API har relativ stor performance impact, og ved at indlæse alle er dette impact større end det havde behøvet at værre.