Video opgave (ufærdig)

Video opgave i Adobe Premiere Pro. Opgaven blev udført vinteren 2019 på MMD.

Som del af undervisningen skal vi lave en produktion. Inden dette skal vi lave en ufærdig version.

Emnevalg

Der var givet 3 muligheder, hvoraf jeg valgte at lave en film om MMD klassernes studietur til hamborg. Efter at have set meget og lyttet til meget af materialet, besluttede jeg mig for at fokusere på bevægelig rejse, herunder bustur, gåtur og elevator. Det udleverede videomateriale og speaks passer godt sammen når det kommer til at gå.

Jeg syntes videoen virker som at den er ironisk sjov. Der gøres brug af en del situations-humor, hvor der bliver sagt noget, hvorefter det vises i hvad der føles som en evighed.

Alternative muligheder

Andre emner der var dækket særdeles godt med video, var:

  • Museumsbesøg
  • Øl drikkeri

I speaks var der også godt dækket at der blev undersøgt grafisk materiale.

Det var svært at vælge et emne der var dækket begge steder. Jeg valgte dog noget jeg mente kunne dækkes.

Om Indholdet

Som sagt var der udleveret videomateriale til opgaven. Jeg fandt rimeligt passende musik og lydefekter på henholdvis bensound.com og freesound.org.

Dette har jeg anvendt:

  • Hamburg2019E1.mp4 af Jesper Fromm (Primær kilde)
  • speaks.mp4 af Jesper Fromm (Sekundær kilde)
  • Hamburg2019E2.mp4 af Jesper Fromm
  • Downtown af Benjamin Tissot via Bensound
  • 10-Bus.wav af Leoctiurs via freesound.org

Vejen frem

Jeg vil tilføje noget lyd-støj til elevator sektionen. Der hvor elevatoren åbner vil jeg også indsætte passende lyd.

Jeg tror jeg vil gøre videoen kortere. Jeg tror godt jeg kan gøre den sjovere ved ikke at lade den trække for langt ud. Jeg vil fremvise den ufærdige video til nogle venner eller klassekamerater før jeg tager en endelig beslutning.

Nogle klip vil jeg stabilisere, og andre vil jeg justere længden eller afspilningshastigheden på. Jeg vil gerne have videoen til at afspille mere flydende.

Jeg vil også prøve at løse problemet med Anni’s (lærere fra starten af klippet) ansigt. Klippet ser ud til ikke at afspille i den rette hastighed, efter at jeg har stabiliseret klippet.

Lydniveauet er jeg ikke tilfreds med. Jeg vil gerne have det justeret således at der afspilles højere lyd i sektioner hvor der ikke sker andet.

Et enkelt sted omkring starten af klippet er der et klip uden billede. Det vil jeg udfylde. Jeg udfylder det ved at rykke alt forestående indhold frem. Derefter skal alle keypoints i musikken der passer er tilpasset visningen justeres.